-29%

ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ
ΝΙΚΟΣ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ

Επιμέλεια: Βασιλική Στεφανίδη
Σελίδες: 116
Διαστάσεις: 20,5x14cm
ISBN: 978-618-81443-2-3
Έκδοση: 2015

Original price was: 8,48€.Η τρέχουσα τιμή είναι: 6,00€.

Εξαντλημένο

Κωδικός προϊόντος: ΝΤ3 Κατηγορίες: , ,

Περιγραφή

Η εσωτερική εργασία είναι ο τρόπος μας να αντιλαμβανόμαστε τον κόσμο, να διευρύνουμε τη συνείδησή μας και να εξελισσόμαστε. Είναι ο ιδιαίτερος τρόπος των Ελλήνων να φέρνουν τα θέματα της ζωής στην καρδιά και στον νου τους και με τη συζήτηση, τη σιωπή, τον στοχασμό και την έρευνα να τα οδηγούν σε υψηλότερη βαθμίδα αντίληψης και πρακτικής.

Η εσωτερική εργασία είναι ένας κύκλος μελέτης όπου κάθε θέμα σπάει τα σύνορά του για να συναντηθεί με ανώτερες θεωρήσεις που οδηγούν σε καλύτερες πρακτικές.

Η εσωτερική εργασία θέλει υπομονή και αντοχή. Είναι μια σκάλα ανόδου που κάθε σκαλοπάτι της δεν μένει κρυμμένο, αλλά αποκαλύπτεται και προσφέρεται για να πατήσεις.

Η εσωτερική εργασία είναι μια διεργασία της φύσης μας που εξατμίζει τα θέματα και τα φαινόμενα και από τα συγκεντρωμένα “σύννεφα” έρχεται ψυχική και πνευματική “βροχή” και πάνω απ όλα εμφανίζονται ουράνια τόξα αποκαλύψεων στην ομάδα που εργάζεται.

Η εσωτερική εργασία δεν γίνεται με εξαναγκασμό, αλλά από την αγάπη μας για την εξέλιξη, τη θέλησή μας για γνώση και πρόοδο, τη διάθεσή μας για έρευνα και εξέλιξη και την ανάγκη μας να μοιραστούμε την ενέργεια της ζωής.