ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Σας καλωσορίζουμε και σας ευχαριστούμε που επισκεφθήκατε τον ιστοχώρο dharmapublications.gr.
Αφού συνεχίσετε την περιήγησή σας σημαίνει πως αποδέχεστε τους γενικούς όρους χρήσης του ιστοχώρου.
Ο ιστοχώρος dharmapublications.gr αποτελεί ιδιοκτησία των Εκδόσεων Dharma που εδρεύει στα Άνω Ιλίσια, Κλείτου 3, Τ.Κ. 15771. Χρησιμοποιείται για την παροχή πληροφοριών και αγορών σχετικά με τα προϊόντα που διαθέτουμε και για την επικοινωνία όσων ενδιαφέρονται σχετικά με τις εκδόσεις μας.
Τα πνευματικά δικαιώματα του περιεχομένου του ιστοχώρου dharmapublications.gr ανήκουν αποκλειστικά στις Εκδόσεις Dharma. Οι Εκδόσεις Dharma δεν φέρουν ευθύνη για ζημιά που τυχόν υφίστανται οι επισκέπτες από τη χρήση του περιεχομένου και των υπηρεσιών του ιστοχώρου και για δυσλειτουργίες που μπορεί να προκύψουν από μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων. Εφόσον συμφωνείτε σας ευχόμαστε καλή περιήγηση.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
Ο ιστοχώρος dharmapublications.gr προστατεύεται με πιστοποιητικό SSL για την ασφαλή κρυπτογράφηση των δεδομένων.
Στον ιστοχώρο dharmapublications.gr μπορείτε να πραγματοποιήσετε την παραγγελία σας σαν επισκέπτης χωρίς να απαιτείται δημιουργία ηλεκτρονικού λογαριασμού.
Ο επισκέπτης του ιστοχώρου εφόσον καταχωρεί παραγγελία στο ηλεκτρονικό κατάστημα, χρειάζεται να παρέχει τα προσωπικά του στοιχεία επικοινωνίας όπως: ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο, e-mail κ.ά. και τα οποία είναι απαραίτητα για την ορθή διεκπεραίωση της παραγγελίας και την ορθή παράδοσή της στον τόπο προορισμού. Οι Εκδόσεις DHARMA δεσμεύονται να μην προωθήσουν τα στοιχεία αυτά σε τρίτους παρά μόνο στην εταιρία ταχυμεταφορών Γενική Ταχυδρομική που θα εκτελέσει την παράδοση της παραγγελίας στον τόπο προορισμού της.

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Στον ιστοχώρο dharmapublications.gr μπορείτε να προχωρήσετε σε παραγγελία εύκολα, απλά σαν επισκέπτης χωρίς να κάνετε εγγραφή.
Τα βιβλία αποστέλλονται με την εταιρεία ταχυμεταφορών Γενική Ταχυδρομική και η πληρωμή γίνεται με αντικαταβολή κατά την παράδοση. Για την υπηρεσία της αντικαταβολής δεν χρεώνεστε επιπλέον.
Παραγγελίες αξίας μικρότερης των 20,00 ευρώ επιβαρύνονται με συνολικά έξοδα αποστολής 2,50 ευρώ. Αν η αξία της παραγγελίας είναι 20,00 ευρώ και άνω, τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν. Ο πελάτης ενημερώνεται για το συνολικό κόστος της παραγγελίας του μέσω email πριν προχωρήσουμε στην αποστολή της.
Ο χρόνος αποστολής εντός Αττικής είναι 1-2 εργάσιμες ημέρες και για την υπόλοιπη Ελλάδα είναι συνήθως 1-3 εργάσιμες ημέρες αναλόγως την περιοχή.
Σε κάθε περίπτωση, από εμάς τα βιβλία παραδίδονται στην εταιρία ταχυμεταφοράς την ημέρα που λαμβάνουμε την παραγγελία  ή την αμέσως επόμενη κατά τις εργάσιμες ημέρες πάντα.
Οι Εκδόσεις DHARMA δεν ευθύνονται για τυχόν καθυστερήσεις στην αποστολή που δεν οφείλονται σε υπαιτιότητά τους ή οφείλονται σε ανωτέρα βία.
Για να ενημερωθείτε σχετικά με την παραγγελία σας μπορείτε να στείλετε μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση dharmanet.gr@gmail.com ή να καλέσετε στο τηλέφωνο 210-7759661

Όλες οι παραγγελίες στον ιστοχώρο dharmapublicarions.gr θα πρέπει να αφορούν παράδοση σε Ελλάδα ή Κύπρο. 

Αποστολές για Κύπρο
Τα βιβλία αποστέλλονται στην Κύπρο με την εταιρεία  ACS και η πληρωμή γίνεται με αντικαταβολή στον τόπο παράδοσης. Για την υπηρεσία της αντικαταβολής δεν χρεώνεστε επιπλέον.
Παραγγελίες αξίας μικρότερης των 50,00€ επιβαρύνονται με συνολικά έξοδα αποστολής 7,00€. Αν η αξία της παραγγελίας είναι 50,00€ και άνω, τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν. Για την παράδοση στην Κύπρο χρειάζονται 7-10 εργάσιμες ημέρες.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΓΑΘΩΝ ή ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Έχετε κάθε δικαίωμα να επιστρέψετε τα βιβλία που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάστασή τους στις περιπτώσεις τις οποίες εστάλησαν λανθασμένα βιβλία, ή είναι κακέκτυπα χωρίς καμία επιβάρυνση. Θα πρέπει να μας ενημερώσετε άμεσα μόλις θα έχετε παραλάβει τα βιβλία σας.
Σε κάθε άλλη περίπτωση τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη και επίσης τα βιβλία θα πρέπει να είναι άθικτα, όπως έχουν παραληφθεί. Ο πελάτης μπορεί να ακυρώσει την παραγγελία του πριν την αποστολή της χωρίς καμία επιβάρυνση καλώντας μας εγκαίρως στο (+30) 210 7759661 ή με email στο dharmanet.gr@gmail.com