ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Στον ιστοχώρο dharmapublications.gr μπορείτε να προχωρήσετε σε παραγγελία εύκολα, απλά σαν επισκέπτης χωρίς να κάνετε εγγραφή.
Τα βιβλία αποστέλλονται με την εταιρεία ταχυμεταφορών Γενική Ταχυδρομική και η πληρωμή γίνεται με αντικαταβολή κατά την παράδοση. Για την υπηρεσία της αντικαταβολής δεν χρεώνεστε επιπλέον.
Παραγγελίες αξίας μικρότερης των 20,00 ευρώ επιβαρύνονται με συνολικά έξοδα αποστολής 2,50 ευρώ. Αν η αξία της παραγγελίας είναι 20,00 ευρώ και άνω, τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν. Ο πελάτης ενημερώνεται για το συνολικό κόστος της παραγγελίας του μέσω email πριν προχωρήσουμε στην αποστολή της.
Ο χρόνος αποστολής εντός Αττικής είναι 1-2 εργάσιμες ημέρες και για την υπόλοιπη Ελλάδα είναι συνήθως 1-3 εργάσιμες ημέρες αναλόγως την περιοχή.
Σε κάθε περίπτωση, από εμάς τα βιβλία παραδίδονται στην εταιρία ταχυμεταφοράς την ημέρα που λαμβάνουμε την παραγγελία  ή την αμέσως επόμενη κατά τις εργάσιμες ημέρες πάντα.
Οι Εκδόσεις DHARMA δεν ευθύνονται για τυχόν καθυστερήσεις στην αποστολή που δεν οφείλονται σε υπαιτιότητά τους ή οφείλονται σε ανωτέρα βία.
Για να ενημερωθείτε σχετικά με την παραγγελία σας μπορείτε να στείλετε μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση dharmanet.gr@gmail.com ή να καλέσετε στο τηλέφωνο 210-7759661

Όλες οι παραγγελίες στον ιστοχώρο dharmapublicarions.gr θα πρέπει να αφορούν παράδοση σε Ελλάδα ή Κύπρο. 

ΚΥΠΡΟΣ
Τα βιβλία αποστέλλονται στην Κύπρο με την εταιρεία  ACS και η πληρωμή γίνεται με αντικαταβολή στον τόπο παράδοσης. Για την υπηρεσία της αντικαταβολής δεν χρεώνεστε επιπλέον.
Παραγγελίες αξίας μικρότερης των 50,00€ επιβαρύνονται με συνολικά έξοδα αποστολής 7,00€. Αν η αξία της παραγγελίας είναι 50,00€ και άνω, τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν. Για την παράδοση στην Κύπρο χρειάζονται 7-10 εργάσιμες ημέρες.

Στην Κύπρο μπορείτε επίσης να αναζητήσετε τα βιβλία των Εκδόσεων Dharma στα εξής βιβλιοπωλεία:
Λευκωσία: ΣΟΛΩΝΕΙΟΝ (Βυζαντίου 24, Στρόβολος, τηλ: 22-666799)
Λεμεσός: ΒΙΒΛΙΟΧΩΡΑ (Αγγαίου 3, Κ. Πολεμίδια, τηλ: 25-331830)
Λάρνακα: ACADEMIC & GENERAL (Ερμού 41, τηλ: 24-628401)