ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Στον ιστοχώρο dharmapublications.gr μπορείτε να προχωρήσετε σε παραγγελία απλά σαν επισκέπτης χωρίς να κάνετε εγγραφή.
Τα βιβλία αποστέλλονται με την εταιρεία ταχυμεταφορών Γενική Ταχυδρομική και η πληρωμή γίνεται με αντικαταβολή στον τόπο παράδοσης. Για την υπηρεσία της αντικαταβολής δεν χρεώνεστε επιπλέον.
Παραγγελίες αξίας μικρότερης των 20,00 ευρώ επιβαρύνονται με συνολικά έξοδα αποστολής 2,00 ευρώ. Αν η αξία της παραγγελίας είναι 20,00 ευρώ και άνω, τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν. Ο πελάτης ενημερώνεται για το συνολικό κόστος της παραγγελίας του μέσω email πριν προχωρήσουμε στην αποστολή της.
Ο χρόνος αποστολής εντός Αττικής είναι συνήθως 1-2 εργάσιμες ημέρες και για την υπόλοιπη Ελλάδα είναι 1-4 εργάσιμες ημέρες.
(ΠΡΟΣΟΧΗ: Την περίοδο αυτή ίσως υπάρξουν περαιτέρω καθυστερήσεις από την εταιρεία ταχυμεταφοράς σε κάποιες περιοχές της Ελλάδας. Από πλευράς μας τα βιβλία παραδίδονται στην εταιρία ταχυμεταφοράς την ημέρα που λαμβάνουμε την παραγγελία σας ή την επόμενη.)
Οι Εκδόσεις DHARMA δεν ευθύνονται για τυχόν καθυστερήσεις στην αποστολή που δεν οφείλονται σε υπαιτιότητά τους ή οφείλονται σε ανωτέρα βία.
Για να ενημερωθείτε σχετικά με την παραγγελία σας μπορείτε να στείλετε μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση dharmanet.gr@gmail.com ή να καλέσετε στο τηλέφωνο 210-7759661

Όλες οι παραγγελίες στον ιστοχώρο dharmapublicarions.gr θα πρέπει να αφορούν παράδοση στην Ελλάδα.

Παράδοση στην Κύπρο δεν είναι εφικτή προς το παρόν λόγω ψηλού κόστους μεταφορικών.
Μπορείτε όμως να αναζητήσετε τα βιβλία των Εκδόσεων Dharma στα εξής βιβλιοπωλεία:
Λευκωσία: ΣΟΛΩΝΕΙΟΝ (Βυζαντίου 24, Στρόβολος, τηλ: 22-666799)
Λεμεσός: ΒΙΒΛΙΟΧΩΡΑ (Αγγαίου 3, Κ. Πολεμίδια, τηλ: 25-331830)
Λάρνακα: ACADEMIC & GENERAL (Ερμού 41, τηλ: 24-628401)