-29%

ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Συνομιλίες με τον
ΣΡΙ ΝΙΣΑΡΓΚΑΝΤΑΤΤΑ ΜΑΧΑΡΑΤΖ

ΤΖΗΝ ΝΤΑΝ

Μετάφραση: Ανδρέας Τσάκαλης
Επιμέλεια: Βασιλική Στεφανίδη
Σελίδες: 232
Διαστάσεις: 20,5x14cm
ISBN: 978-618-5608-03-3
Έκδοση: 2021

Original price was: 16,96€.Η τρέχουσα τιμή είναι: 12,00€.

Κωδικός προϊόντος: ΝΤ34 Κατηγορίες: ,

Περιγραφή

Στην παρούσα συλλογή ομιλιών του Νισαργκαντάττα Μαχαράτζ, η μοναδική τεχνική της διδασκαλίας του διακρίνεται ως άμεση βατή ατραπός προς την άβατη Αυτοπραγμάτωση.

Ο κεντρικός πυρήνας των διδασκαλιών του είναι ότι: Αν ο άνθρωπος δεν απαλλαγεί από την λαθεμένη ταύτιση, από τις αυταπάτες και τις πλάνες κάθε είδους, δεν θα μπορέσει να έρθει αντιμέτωπος με την αιώνια αλήθεια που είναι κρυμμένη μέσα στον ίδιο τον εαυτό του. «Εκείνο που επινοεί ο νους, μπορεί και να το καταστρέψει. Αλλά το αληθινό δεν επινοείται και δεν μπορεί να καταστραφεί».

Ο τόμος αυτός είναι γεμάτος με την ένταση και την δύναμη της πνευματικής αντίληψης του Νισαργκαντάττα και την σφοδρότητα και την αφοσίωση με την οποία αγωνίστηκε ακούραστα για να επιταχύνει την απελευθέρωση των άλλων. Παρακινεί τον καθέναν να ερευνήσει την πηγή της δικής του συνείδησης και την απατηλή φύση όλων των φαινομένων.

Ο βασικότερος λόγος για την αποτελεσματικότητα αυτού του βιβλίου είναι ότι, όπως η συγγραφέας του απολαμβάνει την βαθιά ενόραση της πραγμάτωσης του Μαχαράτζ, έτσι μπορεί και ο αναγνώστης διαβάζοντάς το να έχει αναλαμπές βαθιάς αντίληψης.